داشتن پوستی زیبا و صاف آرزوی بسیاری از بانوان است؛ اما همه میدانیم که فرار از مشکلات پوستی مانند چین و چروک، جوش صورت، منافذ باز و یا لکهای بارداری تا چه اندازه دشوار است. عوامل بسیاری مانند تغذیه نامناسب، آلودگی هوا و بیماریهای مختلف روی سلامت پوست ما تأثیرگذار هستند. برای درمان مشکلات پوستی، روشهای درمانی گوناگونی وجود دارد که یکی از مؤثرترین آنها درمان به کمک روش هیدراپیلینگ است. امکان انجام این روش هم در کلینیک زیر نظر متخصص و هم در منزل وجود دارد. توصیه میکنیم برای آشنایی با این روش درمانی و کاربردهای آن این مقاله را از دست ندهید. ما در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت هیدراپیلینگ چیست و چه مزایایی برای پوست شما خواهد داشت؟
هیدراپیلینگ یکی از روشهای پاکسازی پوست با استفاده از محلولهای شیمیایی ویژه است که به رفع مشکلات پوستی کمک میکند. در این روش با حذف لایه آسیبدیده پوست در جلسه اول بیشتر مشکلات پوستی برطرف خواهد شد. لایهبرداری با استفاده از روش هیدراپیلینگ در مقایسه با دیگر روشهای فیشیال صورت آسیب کمتری به پوست وارد میکند و خیلی سریع به از بین رفتن مشکلات پوستی کمک خواهد کرد. هیدراپیلینگ تنها برای لایهبرداری صورت نیست و در نواحی سینه، گردن و دستها قابل انجام است.
این روش درمانی مشکلات پوستی شامل دو پروتکل زیر میشود که بعد از اتمام لایهبرداری، ماساژ نوسازی پوست را انجام میدهند.
در این روش، لایهبرداری بهصورت عمقی صورت میگیرد تا تیرگیهای پوست، لکهای صورت و علائم ناشی از پیری برطرف شود.
در این نوع لایهبرداری سلولهای مرده موجود در سطح پوست حذف میشوند تا رنگ چهره بهصورت شفاف و یکدست درآید.
لایهبرداری با کمک هیدراپیلینگ مزایای زیادی برای پوست شما خواهد داشت که تعدادی از آنها را در ادامه معرفی میکنیم:
ما در بخش قبلی توضیح دادیم که هیدراپیلینگ چه مزایایی دارد و بهطورکلی چیست. این روش پاکسازی پوست در عین داشتن مزایا میتواند با معایبی نیز همراه باشد. البته لازم به ذکر است فواید این مدل فیشیال صورت در مقابل مضراتش بیشتر است. بهطورکلی داشتن آگاهی نسبت به معایب هیدراپیلینگ میتواند در طول درمان، تأثیرات بهتر و مثبتتری روی سلامت پوست شما بگذارد. ازجمله معایب این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
احتمال این که بعد از تمام شدن فرآیند لایهبرداری، زخمهایی روی سطح پوست ایجاد شود، وجود دارد، اما جای هیچ نگرانی نیست، زیرا این زخمها موقتی هستند و با کمک داروهای استروئیدی و آنتیبیوتیکها میتوان به بهبود آنها کمک کرد.
یکی از رایجترین عوارض این روش لایهبرداری ایجاد سوزش و خارش بعد از تمام شدن کار است. سعی کنید در مقابل خارش پوستتان مقاومت کنید چون بعد از گذشت چند روز رفع خواهد شد. درصورتیکه بعد از چند روز هنوز هم حس خارش و سوزش در پوست خود داشتید، حتماً موضوع را با یک پزشک متخصص در میان بگذارید.
قرمزی و تورم بعد از اتمام کار در ناحیه موردنظر امری طبیعی است و با گذشت چند روز از لایهبرداری برطرف خواهد شد. پس در صورت مشاهده این علائم اصلاً جای نگرانی نیست.
شاید شما تابهحال در مورد آسیب دیدن قلب، کلیه و کبد از طریق هیدراپیلینگ چیزی نشنیده باشید. موادی که در این روش درمانی بهکاربرده میشود بعد از گذشت مدتی به قلب شما آسیب میرساند، زیرا این مواد دارای اسید کربولیک یا همان فنول هستند که روی ریتم قلب اثر میگذارد و اثر آسیبهای وارده به عضلات قلب کاری میکند تا قلب نامنظم بزند. علاوه بر این از اثرگذاری فنول بر روی کبد و کلیه نیز نمیتوان چشمپوشی کرد. توصیه ما این است که حتماً قبل از امتحان کردن این روش به تمام عوارض ناشی از مواد شیمیایی توجه کنید.
به دلیل مواد شیمیایی که در روش هیدراپیلینگ به کار برده میشود احتمال ایجاد عفونت در پوست وجود دارد، زیرا این مواد باکتریها و ویروسهایی را ایجاد میکنند که به دنبال خود باعث ایجاد عفونت میشود. این عفونت میتواند بهصورت تبخال یا مشکلات دیگر ظاهر شوند.
هیدراپیلینگ برای چه افرادی مناسب است؟
اگر پوست شما با یکی از مشکلات زیر مواجه شده است، استفاده از روش پاکسازی پوست با کمک هیدراپیلینگ توصیه میشود:
در مواد شیمیایی هیدراپیلینگ چه ترکیباتی وجود دارد؟
بیشتر ترکیباتی که در مواد شیمیایی هیدراپیلینگ بهکاربرده میشود، موارد زیر را شامل میشوند:
ما در این مطلب سعی کردیم بهطور کامل توضیح دهیم هیدراپیلینگ چیست و چه تأثیراتی بر روی سلامتی پوست شما خواهد گذاشت، اما نکتهای که دراینباره باید به آن توجه کنید انجام این عمل لایهبرداری نزدیک فرد متخصص و باتجربه است. شما با مراجعه به افراد باتجربه در این زمینه میتوانید عوارض ناشی از هیدراپیلینگ را به حداقل برسانید و از مزایای این روش فیشیال صورت بهرهمند شوید.